fredag 16 november 2012

FitnessGuru



Hej igen !


Idag har jag faktiskt provat min One Whey Jordgubb/Vit choklad.
Jag blandade till min med laktosfri lättmjölk, och det smakar typ som en milkshake. Helt sjukt god alltså !


Såhär skriver FitnessGuru själva på sin sida:



"One Whey® är ett högvärdigt vassleproteintillskott med snabbt upptag, underbar smak och god löslighet som passar alla tränande som vill påskynda sin återhämtning och muskeluppbyggnad.

One Whey® består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat & vassleproteinisolat med tillsatta aminosyror (leucin, glutamin & taurin) vilket ger 10 gram essentiella aminosyror (EAA) och 5 gram grenade aminosyror (BCAA) per portion. Vi har även tillsatt enzymen papain & bromelain vilket ger ett förbättrat upptag av protein / aminosyror samtidigt som proteinet blir mer skonsamt för magen.


Det snabba upptaget av vassleprotein gör att det lämpar sig väl i kombination med dagens första måltid samt efter träning för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. One Whey® har ett högt proteininnehåll om 78% samt lågt innehåll av kolhydrater och fett. Det passar därför utmärkt både för den som vill gå ned i vikt samt den som vill påskynda muskeluppbyggnad av träning.

+ Hög proteinhalt, 78%
+ Underbar smak
+ Låg laktoshalt
+ Tillsatt enzym (papain & bromelain)
+ Tillsatta aminosyror (leucin, glutamin & taurin)
+ Över 10 gram essentiella aminosyror (EAA) per portion.
+ Över 5 gram grenade aminosyror (BCAA) per portion.
+ Aspartamfri

När vi utvecklade One Whey® var målsättningen att ta fram ett perfekt proteintillskott när det kommer till kvalitet, effekt och smak. För oss är smaken av yttersta vikt då vi alltid vill att du ska se fram emot din nästa proteinshake. Av den anledningen använder vi oss alltid av högkvalitativa aromer som äkta kakao, vanilj, kaffe, kokos med mera. Självklart är alla produkter i One Whey®-serien aspartamfria.

En burk One Whey® innehåller 1 kg proteinpulver vilket ger över 33 portioner. One Whey-förpackningen är tillverkad av miljövänlig återvinningsbar PET-1 plast.

Rekommenderat intag: Blanda en portion (1 skopa á 30 gram) med 2-3 dl valfri dryck 2-4 gånger dagligen, förslagsvis som mellanmål samt innan och efter träning.

Kombineras för bästa effekt med One Casein® - Proteintillskott med långsamt upptag lämpat som dagens sista mål samt när det är långt mellan måltider."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar